Aanmelden nieuwsbrief

Projecten

Ons specialisme: vrachten met bijzondere afmetingen, maar ook transporten die speciale aandacht vragen, bijvoorbeeld douanetechnische handelingen of specifieke condities van vervoer en/of opslag. Deze specifieke verladingen vereisen actie ter plaatse, snelle beslissingen en veel ervaring. Of het nu gaat om de scheepvaart, luchtvracht of vervoer over de weg of rails. Alle dagen van de week, dus ook in het weekend of op nachtelijke tijdstippen. En óók als het transport geheel buiten onze landsgrenzen plaatsvindt. Een zending die vanuit Duitsland naar Spanje meot of van Portugal naar Bulgarije is voor Ventrex Logistics BV een dagelijkse routine. Buitengewoon belangrijk zijn hierbij onze plaatselijke partners zodat wij tijdens het vervoer optimaal op de hoogte zijn van de stand van zaken.

Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week klaar en controleren of alles volgens plan verloopt. En -gelukkig zeer zelden, maar eerlijk is eerlijk- wij informeren u ook wanneer iets onverhoopt niet volgens plan verloopt. Waar nodig ook op zondagavond om 23.30 uur. Dat bedoelen we met maximaal flexibel zijn.

Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden voor speciaaltransport en projectladingen met bestemming in binnen- en buitenland.

   

Aanvragen

Bij 'Logistics' vindt u de informatie over het gebruik van onderstaande documenten. De door u aangevraagde documenten worden u direct kosteloos per mail toegestuurd.