Aanmelden nieuwsbrief

Daarom kiest u voor ventrex!

DAAROM KIEST U VOOR VENTREX!

Maximale flexibilieit en doelgericht werken

Om aan de top te komen moet je bereid zijn extra meters te maken. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.Wij hechten aan de relatie met u als klant. Een vertrouwd gezicht waartot u zich met alle vragen kunt wenden. Één aanspreekpunt voor het gehele traject. We zijn gefocused op de totaaloplossing en zorgen dat ronom uw transport op alle terreinen de zaken 100% op elkaar zijn afgestemd. Douaneformaliteiten, im- en exportdocumenten, het afgesproken tijdspad: Ventrex houdt de regie strak in handen. Wij beschikken hierbij over een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners die ervoor zorgen dat onze kwaliteit overal gewaarborgd is.

Een lading die extra aandacht nodig heeft of een vracht die vraagt om 'net iets anders' dan regulier transport: daar zetten we graag een extra tandje bij. Onze medewerkers houden hun focus op de beste mogelijkheden en oplossingen voor onze klanten. De basis voor het gezamelijk succes met u, onze klant, zijn naast onze samenwerking, duurzame en milieubewuste transportoplossingen. Daarbij werken wij nauw samen met de Douane. U bent verzekerd dat alle door ons verzorgde transporten volgens de laatste regelgeving tot in de puntjes worden geregeld.

   

Aanvragen

Bij 'Logistics' vindt u de informatie over het gebruik van onderstaande documenten. De door u aangevraagde documenten worden u direct kosteloos per mail toegestuurd.