Aanmelden nieuwsbrief

Vervoer Turkije

Professioneel vervoer en logistieke activiteiten naar Turkije en vele andere landen laat u natuurlijk over aan Ventrex Logistics BV. Welkom bij Ventrex. Wij zijn een jong, internationaal expeditiebedrijf uit Venlo, Limburg. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in transport van en naar verschillende landen.

Maximale efficiency en klanttevredenheid
Ventrex biedt u altijd een passende oplossing voor uw transportproblemen. Zo bieden wij u mogelijkheden voor wegtransport, luchtvracht, zeevracht, sneltransport, projectladingen en gecombineerd transport. Vervoer van en/of naar Turkije is voor ons geen enkel probleem. Bekijk ook eens onze specialisaties om een idee te krijgen van de vele opties en de landen waaruit en waarnaar wij vervoer kunnen verzorgen.

Contact
Wij maken gebruik van diverse modaliteiten, gekwalificeerde medewerkers en moderne technologie. Op deze manier streven wij maximale efficiency en klanttevredenheid na. Hebt u vragen over vervoer van en/of naar Turkije? Vul het contactformulier in, bel ons op 077 351 46 46 of stuur een e-mail naar info@ventrex.nl.

   

Aanvragen

Bij 'Logistics' vindt u de informatie over het gebruik van onderstaande documenten. De door u aangevraagde documenten worden u direct kosteloos per mail toegestuurd.