Aanmelden nieuwsbrief

Vervoer Tsjechië

Neem contact op met Ventrex Logistics BV voor perfect vervoer van uw zending van en naar Tsjechië. Welkom bij Ventrex. Wij zijn een internationaal expeditiebedrijf wat in de afgelopen jaren een breed netwerk van partners opgebouwd heeft. Zo excelleren wij in zendingen naar Oost Europa, Turkije en landen rondom de Zwart- en Kaspische zee. Zonder onze enthousiaste, proactieve medewerkers en partners zou dat niet mogelijk zijn.

Als het snel moet
Ventrex kan aan al uw wensen op het gebied van transport voldoen. Wij zijn namelijk van alle markten thuis. Om uw zendingen geheel naar wens te versturen en te laten arriveren, maken wij gebruik van wegtransport, luchtvracht, zeevracht, sneltransport, projectladingen of gecombineerd vervoer naar bijvoorbeeld Tsjechië. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste transportoplossing bieden. Ons sneltransport is de perfecte manier als u of uw klant een zending direct nodig heeft.

Contact met Ventrex
Heeft u vragen over een specifiek vervoer naar Tsjechië of een ander land? Aarzelt u dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of via 077 351 46 46. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@ventrex.nl.

   

Aanvragen

Bij 'Logistics' vindt u de informatie over het gebruik van onderstaande documenten. De door u aangevraagde documenten worden u direct kosteloos per mail toegestuurd.